O∙P∙I - Avoplex

O∙P∙I - Avoplex
Cere oferta!

Avoplex
Avoplex - hidratare esentiala si lipide prin vitamina E si uleiuri de avocado, floarea soarelui, susan si nuci de kukui.
Uleiul de cuticule este ideal pentru unghii si cuticule uscate, sau pielea uscata a coatelor si calcaielor. Crema de maini asigura nivelul maxim de hidratare, creste elasticitatea pielii si flexibilitatea unghiilor, hraneste si protejeaza pielea.

1. AV784 - Cuticle Oil To Go - 7,5 ml
Inlocuieste hidratarea esentiala si lipidele prin vitamina E si uleiuri de avocado, floarea soarelui, susan si nuci de kukui. Usor de folosit tubul este prevazut cu o perie fina; perfect pentru orice poseta; are consistenta de gel, se aplica usor, nu curge.
2. AV771 - High Intensity Hand & Nail Cream 50 ml
AV774 - High Intensity Hand & Nail Cream 120 ml
Crema pentru maini si unghii are la baza o combinatie de uleiuri de migdale, avocado, cacao si complex lipidic de avocado. Asigura nivel maxim de hidratare, creste elasiticitatea pielii si flexibilitatea unghiilor.
Hraneste si protejeaza pielea.
3. AV701 - Nail & Cuticle Replenishing Oil 7,5 ml
AV710 - Nail & Cuticle Replenishing Oil 15 ml
Ulei hidratant pentru cuticule uscate si unghii. Produsul se poate folosi si pentru ingrijirea coatelor si calcailor aspre. Contine cea mai mare concetratie de complex lipidic de avocado.
4. AV720 - Exfoliating Cuticle Treatment 30 ml
AV724 - Exfoliating Cuticle Treatment 120 ml
Tratament pentru exfolierea cuticulelor. Elimina cuticulele uscate si aspre datorita alfahidroxiacizilor naturali si complexului lipidic de avocado. Timp de actiune 3-5 minute.
5. AV711 - Moisture Replenishing Lotion 30 ml
AV714 - Moisture Replenishing Lotion 120 ml
AV718 - Moisture Replenishing Lotion 240 ml
AV716 - Moisture Replenishing Lotion 450 ml
Lotiune puternic hidratanta - mangaie, catifeleaza si reface pielea uscata si mainile solicitate, improspateaza cu ajutorul aromei de ceai de lamai verzi. Formula nu lasa pelicula grasa pe piele.
Lotiune disponibila si in varianta hipoalergena fara miros/parfum

Brand: O∙P∙I