O∙P∙I - Prezentare brand

O∙P∙I - Prezentare brand
Cere oferta!


OPI este sinonim cu fashion, tendinte ultra cool si este un accesoriu pretios purtat de toate “fashionistele”.

Purtam OPI in cafenele la moda, la teatru, la restaurant, in parc.. dar mai ales purtam OPI pe covorul rosu.
Toate vedetele de la Hollywood iubesc si poarta OPI: la premiile Grammy, la Oscar, la premiere de film etc.
Colaborarile OPI cu Sony Pictures sau cu studiourile Disney nu sunt de data recenta. Atat filmele dar si colectiile lansate cu ocazia premierei, au cunoscut un succes imens.

                                                                           

Burlesque, Piratii din Caraibe, Shrek, Vrajitorul din OZ, Spiderman, Muppets, Skyfall sunt doar cateva dintre filmele care au fost precedate de o colectie plina de stil, opulenta si glamour amestecata cu mister.

Nu trebuie sa uitam de vedetele care se mandresc cu faptul de a fi ambasadoare OPI:
Serena Williams, Katy Perry, Nicki Minaj, Ana Paquin, Mariah Carey.

Oricine poate purta culorile preferate ale vedetelor.
Urmariti pagina de facebook OPI pentru a afla ultimele noutati si “barfe” din lumea stralucitoare a Hollywood-ului: https://www.facebook.com/pages/OPI-RomaniaOPI NU URMEAZA TRENDURILE, OPI LANSEAZA TRENDURILE PESTE TOT IN LUME!!

OPI

O.P.I, un brand international ce are in spate o poveste extraordinara si o experienta de peste 25 ani.

Un brand care a calatorit pe fiecare continent purtat de pasiunea pentru culoare, ce a preluat elemente unice din fiecare cultura – motive traditionale din Mexic, rochii diafane si satinate din Hong Kong, India, caviarul si vodka ruseasca, morile de vant si fragilitatea lalelelor din Olanda, moda celei mai “uberchic” metropole din Europa, regasita in colectia Germany, arhitectura si istoria din Central Europe dar si cultura urbana si mega fashion din San Francisco.

Toate acestea au fost transpuse in culori magnifice pline de personalitate si stralucire, culori pe care le regasiti in toate saloanele din lume.


Romania , parte a unei colectii OPI in 2013
Sarbatorind o regiune unde istoria intalneste designul modern, cele 12 nuante din colectia EuroCentrale ofera un mixt glamour de culori metalice; culori luminoase si acvatice, albastru cremos, indigo - miez de noapte si violet.
Aceasta colectie nu este doar o colectie spectaculoasa, este colectia ce aduce pentru prima data Romania in lumina refectoarelor! 2 nuante, inspirate de cronicile medievale romanesti si povesti cu vampiri si domnite (vampirii in povestea moderna sunt mega cool si fashion): Vant to Bite My Neck?, My Vampire is Buff.

Brand: O∙P∙I
  • O∙P∙I - Prezentare brand
  • O∙P∙I - Prezentare brand
  • O∙P∙I - Prezentare brand
  • O∙P∙I - Prezentare brand
Player-ul este in curs de incarcare...