OPI LITTLE HULAS MINI-PACK

OPI LITTLE HULAS MINI-PACK
Cere oferta!

Colectia Hawaii by OPI primavara/vara 2015 aduce in prim plan culorile  luminoase  si proaspete ale insulelor  pentru primavara / vara 2015. Aceasta noua colectie are o paleta variata si tonuri discrete de menta, piersica, roz si nud dar si nuante mai indraznete de corai, verde, purpuriu si auriu,  plus tonuri profunde de mov, violet, rosu si albastru stralucitor .

“Dupa lungile luni de iarna, femeile sunt nerabdatoare sa poarte culori – de la culori pastelate pana la culori indraznete cu accente metalice,” explica Suzi Weiss-Fischmann, OPI Co-Founder & Brand

Ambassador.  “Fiind intr-o permanenta stare primavaratica, insulele din Hawaii au fost inspiratia ideala pentru colectia din acest an. Am cautat printre surferi, nisipuri, apusuri,  plaje superbe, insule de un verde smarald, flori tropicale, pesti colorati si am creat 12 noi nuante”.
“Materialele fluide si printurile au dominat podiumurile avand modele si grafice indraznete. Nuantele calde, eterice si neutre de trandafir, piersica si menta confera culorilor o nota feminina ”continua Weiss-Fischmann. “That’s Hula-rious!, un verde  mint pastel  din colectia  Hawaii, a fost vazut la show-ul  Charlotte Ronson’s Spring/Summer 2015 New York Fashion Week; aceasta nuanta a fost folosita in crearea unei manichiuri  “half moon” care a completat colectia tinereasca a designerului.”

Lacurile din colectia Hawaii by OPI sunt disponibile atit individual cit si in format mini-size intr-un pachet special cu 4 mini-lacuri selectate: Suzi Shops & Island Hops, That’s Hula-rious!, Lost My Bikini in Molokini, Aloha from OPI.

 

 

Brand: O∙P∙I