• Play

Cod produs: old220

LPG

Aparatura LPG WELLBOX pentru acasa

Peste 15000 produse profesionale
Livrare gratuita comenzi > 400 lei
Suport Clienti 12/24

Descriere

Ofera pentru acasa tratamente faciale si corporale de remodelare celulara.

       

O versiune mai simpla a aparatului LPG profesional realizat cu aceleasi patente. Utilizat singur sau impreuna cu tratamentele profesionale , Wellbox este un aparat de infrumusetare pentru fiecare zi.

Este usor de folosit si necesita doar cateva minute pe zi de utilizare pentru a vedea rezultatele: un corp remodelat, mult mai ferm, piele ce arata mult mai tanara.

              

LPG Brand – Inovatie tehnologica renumita

 De peste 30 de ani, LPG® lupta pentru frumusetea naturala, punandu-si dispozitivele de ultima generatie la dispozitia barbatilor si femeilor constienti de frumusete, dar exigenti cand vine vorba de sanatatea lor.

Intre cosmetologia limitata prin actiunea sa superficiala si interventia agresiva, adesea incomoda si predispusa la efecte secundare, intre prea „putin” si prea „mult”, exista o a treia varianta, un adevarat ajutor pentru incetinirea activitatii noastre celulare: endermologia®.

A face endermologie® e o parte din stilul de viata. Inseamna a alege un stil de viata inteligent, responsabil, sanatos, menit sa va pastreze corpul si fata la distanta de ravagiile timpului. Spre deosebire de o multime de tehnici disponibile pe piata, endermologia LPG® ofera o alternativa 100% naturala: stimularea activitatii celulare latente in pielea noastra, pentru a lupta impotriva tuturor manifestarilor inestetice (riduri, piele lasata, grasimi rezistente localizate, aspect de celulita si multe altele). Stimularea mecanica a celulelor, numită endermologie®, reactiveaza astfel trezirea lor in mod natural și nedureros.

  • - Peste 30 de ani de expertiza,
  • - 145 de studii stiintifice
  • - LPG Systems a fost creat in 1986, in Franta.
  • - Prezent in 110 tari
  • - Peste 75.000 de saloane si clinici partenere
  • - 60 milioane de tratamente efectuate

Produse similare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Te rugam sa te Loghezi sau sa te Inregistrezi