Branduri

Capture.JPG

Nu exista produse conform criteriilor selectate.


CLASSYS - THE SCIENCE BEHIND BEAUTY

CLASSYS a fost fondata pentru a oferi solutii confortabile si dinamice pentru baza sa in crestere de consumatori. CLASSYS a mentinut atat cresterea exponentiala, cat si cea durabila, angajand timp si resurse nesfarsite in inovare, pentru a realiza progrese care depasesc standardele din industrie si asteptarile consumatorilor. De asemenea, respecta standardele de calitate ridicate atat in ceea ce priveste mediul, cat si esteticul (CE, KFDA, TGA, ANVISA).

Viziunea lor e ca actualii si potentialii consumatori sa ii identifice ca lideri mondiali in domeniul esteticii medicale. CLASSYS continua sa afirme metode inovatoare pentru linia potentiala de produse, consolidand increderea si recunoasterea clientilor, medicilor si esteticienilor, pe termen lung.

Misiunea lor este de a proiecta si dezvolta "Tehnologia pentru o viata mai buna" in reteaua lor extinsa de clienti si medici. Acest lucru se traduce prin dispozitivele de inginerie care maximizeaza timpul de tratament si rezultatele, depasind asteptarile tehnologice actuale. Cu cercetarea si dezvoltarea in centrul succeselor lor actuale si viitoare, continua sa exploreze noi orizonturi, pentru a crea solutii confortabile si dinamice pentru consumatori.