shrdproducts.jpg

Gama de reparare SH-RD este conceputa pentru parul lipsit de viatalitate din cauza factorilor de mediu si a poluarii. Produsele contin toate vitaminele si aportul de proteine necesare pentru a conferi nutrienti firului de par, repara parul degradat si reface parul lipsit de vitalitate. Pentru a vedea cum sa va reparati parul acasa duceti-va si cumparati-va gama SH-RD Repair pentru a restabili si pentru a mentine starea sanatoasa a parului dumeavoastra.


Rozmarinul
AntiBacterian, acelereaza circulatia sangelui, efect de normalizare asupra metabolismului.


D-Panthenol (Complex de vitamina B5)
Repara si reconditioneaza scalpul si parul.
Fiecare femeie viseaza sa detina propria haina de blana, dar nu realizeaza ca are deja una in posesie. Asemenea penelor unei lebede, parul este cea mai naturala si de nepretuit haina de blana a unei femei. De ce le plac femeilor hainele de blana? Pur si simplu deoarece reprezinta stil, noblete, eleganta, extravaganta si este plina de feminitate. O haina de blana pretioasa trebuie sa aiba textura fina, neteda si luminoasa. Gama SH-RD pentru ingrijirea parului este conceputa pentru a indeplini visul fiecarei femei de a detine o haina de blana doar prin a avea parul fin ca o pana. SH-RD iti va permite sa ai parul fin si neted ca penele unei lebede.


Imbogatit cu rozmarin, SH-RD este o gama de produse care se adreseaza parului afectat de mediu, stresul zilnic si tratat chimic. Prin infuzarea parului cu rozmarin, multi-vitamine si alte ingrdiente naturale, aceasta gama de produse confera nutrienti firului de par, repara parul degradat si reface parul lipsit de vitalitate. Astfel  linia  de ingrijire a parului SH-RD este produsul suprem fara de care nu puteti trai.