Foloseste codul DA25 si ai 25% Extra Reducere
K18
K18

Primul brand pentru ingrijirea parului Patent Biotech

Co-fondatorul Suveen Sahaib a lansat K18 in momentul in care a reusit sa combine frumusetea cu biotehnologia. Acesta si-a dat seama ca industria produselor de ingrijire a parului nu are nevoie de un nou chimist cosmetolog.Industriei ii lipsea un lucru extrem de important - un produs care sa penetreze firul de par, locul unde se intampla adevarat repararea. Asa ca, direct din Silicon Valley - zona cea mai industrializata si tehnologizta din USA - a realizat acest super produs biotehnologizat!

Asa a luat nastere parteneriatul cu profesorul, omul de stiinta si bio-inginerul Artur Cavaco Paulo si echipa acestuia de cercetare de la Universitatea Minho Bilogical Engineering Center din Portugalia - care au petrecut mai bine de un deceniu scanand si testand toate secventele de aminoacizi, ajungand intr-un final la o descoperire uimitoare. Au descoperit o secventa unica! Aceasta reface parul deteriorat si ii inverseaza logica imbatranirii - par sanatos si intinerit cu K18Peptide, formula patentata!

Garantie

Garantam originalitatea si calitatea produselor!

Topline Europa este unicul reprezentant, importator si distribuitor ale tuturor produselor comercializate pe site si garantam originalitatea si calitatea produselor noastre.