Foloseste codul DA25 si ai 25% Extra Reducere

Ce sunt punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate sunt acele puncte valorice acumulate pentru comenzile efectuate pe site-ul nostru.

Valoarea punctelor si a comenzilor contine TVA.

Pot participa la acest program de acordare a punctelor de fidelitate clientii care au cont in site-ul nostru si o adresa de mail valida.

Care este valoarea punctelor de fidelitate?

Pentru fiecare 1 Ron cheltuit in shop veti acumula 1 punct de fidelitate.

Exemplu: Acumuland puncte poti sa primesti discount-uri sau cadouri cu valoare ridicata in cazul achizitiilor unor produse cu valoare mare, in functie de nivelul de discount la care te afli in momentul respectiv.

Cum pot afla cate puncte de fidelitate am?

In orice moment, poti vizualiza in contul tau numarul punctelor de fidelitate disponibile. Incadrarea intr-un anumit nivel si trecerea la nivelul superior/inferior se va face automatizat, in functie de punctele acumulate aferente actiunilor intreprinse in site si/sau expirarii valabilitatii punctelor actuale.

Cand se acorda punctele de fidelitate?

Punctele se acorda la valoarea finala a facturii/cosului de cumparaturi, mai exact la valoarea rezultata dupa aplicarea voucherelor sau altor discounturi. Clientul va avea un numar de puncte care poate varia in functie de data de expirare a punctelor (valabile 6 luni). Daca un client nu mai are numarul necesar de puncte aferente nivelului la care era inregistrat, automat i se va face downgrade la nivelul inferior.

Punctele de fidelitate se acorda in momentul plasarii unei comenzi, insa pot fi folosite la urmatoarele comenzi, in limita celor 6 luni de valabilitate.

Cat timp sunt valabile punctele de fidelitate?

Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 6 luni din momentul dobandirii acestora.

Puncte Card Cadou

La achizitionarea unui Card Cadou, vei acumula inca 25 puncte, pe langa cele acumulate aferente valorii achizitiei facute.

Cum pot folosi punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate iti vor da posibilitatea incadrarii intr-un anumit nivel de clienti loiali care beneficiaza de diferite procente de discount.

Alte informatii

Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani, nu se cumuleaza cu alte oferte (Ex.: coduri de reducere, reduceri de pret, pachete speciale etc.) si nu sunt transmisibile. In caz de retur, punctele acumulate pentru produsul returnat se anuleaza.

S.C. TOP LINE EUROPA S.R.L. este privata de orice responsabilitati pentru toate consecintele, directe sau indirecte ale eventualelor disfunctionalitati ale programului de fidelitate. S.C. TOP LINE EUROPA S.R.L. va face cu toate acestea, eforturi pentru a conserva conturile clientilor in cazul unor disfunctionalitati pentru ca acestia sa beneficieze de punctele acumulate pana la momentul respectiv. Eventualele litigii aparute intre S.C. TOP LINE EUROPA S.R.L. si participantii la prezentul program de fidelitate se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul S.C. TOP LINE EUROPA S.R.L.

Prin participarea la acest Program, clientii confirma ca au luat la cunostinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament si ale magazinului online www.topline.ro.

S.C. TOP LINE EUROPA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modurilor de acordare si folosire ale punctelor bonus, fara o avertizare prealabila.

Silver

Acumuleaza intre 350 - 750 puncte si intra in grupul Silver, unde vei beneficia de un discount de 5%.

-5%

Discount

350

Puncte

Gold

Acumuleaza intre 750 - 3000 puncte si intra in grupul Gold, unde vei beneficia de un discount de 10%.

-10%

Discount

750

Puncte

Platinum

Acumuleaza peste 3000 puncte si intra in grupul Platinum, unde vei beneficia de un discount de 15%.

-15%

Discount

3000

Puncte